Let's Get Creative.

Stay In Touch.

Ik ben Robin Deneyer.

About Me.

Development is mijn passie.

Get To
Know Me.

Ik ben Robin Deneyer, 30 jaar en fulltime freelance web developer. Mede oprichter van het freelance collectief Celta en gepassioneerd UX/UI designer.

Oefening baart kunst.

Experienced Frontend
Developer.

good to know.

Vanaf ik mij kan herinneren zit technologie in mijn vingers. Laptops open vijzen, allerhande software installeren op computers en gamen tot de zon opkomt. Het was het begin van een passie waar ik nog steeds alle dagen mee bezig ben.

Work Experience.

In 2016 begon ik mijn professionele carrière bij Xaop. Na 4 jaar als frontend developer kreeg ik ook de rol als designer binnen het team overhandigd. Vanaf 2022 heb ik de stap genomen om als zelfstandige te beginnen.

Education.

In 2013 begon ik na mijn secundair (economie-wiskunde) aan de opleiding Multec. Hier kwam ik in contact met de verschillende aspecten van de hedendaagse multimedia en verdiepte ik mij in het development en het interactieve installatie gedeelte.

Knowledge is everything

My Skills.

01.

web DEVELOPMENT.

WordPress / React / Vue.js / jQuery / JavaScript / HTML / css / SASS / … 
Een opsomming van enkele web-development technieken waar ik mee werk. Steeds weer op zoek naar de nieuwste trends binnen de frontend development wereld en leergierig.

02.

UX/UI design.

De Adobe suite blijft voor mij de nummer 1 keuze als het gaat om het ontwerpen van een website. Van Xd tot PhotoShop tot Illustrator. De wereld van Adobe is voor mij een speeltuin waarin ik mij dagen kan bezig houden.

03.

Social media.

Facebook / Instagram / LinkedIn / TikTok / BeReal / Snapchat / …
Zijn de meest bekende social media platformen. Bijna iedereen opent dagelijks wel 1 of meerdere van deze apps, maar het aanbieden van kwalitatieve content is voor veel bedrijven een must. Het inspireren en guiden van mensen/bedrijven is voor mij een zeer leuke bezigheid.

more about me

extra
stuff.

Naast werken moet er ook tijd zijn voor ontspanning.

Soccer.

Reeds 18 jaar actief in de voetbal wereld en momenteel actief bij Leeuw-Brucom als centrale verdediger. Daarnaast speel ik 1 avond in de week ook zaalvoetbal bij FC Megabeton.

Music.

Dj met een passie voor carnaval. Samen met Tiemen Mussche vormen wij het dj-duo BassFront. Elk jaar spelen wij een amusante set tijdens carnaval Halle en daarnaast draaien wij op kleinere/privé feestjes in de buurt.

Travel.

Reizen blijft een heel goeie en leuke manier om nieuwe dingen te leren kennen en om de thuis omgeving even los te laten. Momenteel nog bezig met heel Europa verder te ontdekken. Next stop: IJsland, Denemarken, Zweden of Schotland.

Food.

Tijdens het reizen is eten 1 van de belangrijkste aspecten. Nieuwe dingen proeven en die ervaring vervolgens in mijn eigen keuken toepassen, geweldig! Ook kan je mij van tijd tot tijd eens terugvinden tijdens een kookworkshop.